üres!

A webhely sütiket használ a felhasználói élmény javítása és a személyre szabott tartalmak biztosítása érdekében. Egyes sütik elengedhetetlenek az oldal megfelelő működéséhez, míg mások opcionálisak, és a hirdetések testreszabására szolgálnak. További információk
A himalájai só több mint 250 millió évvel ezelőtt keletkezett az óceán kiszáradásával, amelyből csak a só maradt. Évmilliók alatt, különböző hatások miatt a tengeri só tiszta kristályokká vált, amelyeket manapság kézzel bányásznak Pakisztánban, a Himalája lábánál. Kiásás után a kristályokat kézzel összetörik, megmossák, majd végül megszárítják megőríze a természetes tisztaságukat. Gépeket és egyéb szerkezeteket soha nem használnak a himalája só kibányászása során.
A himalájai só jellegzetes gyengéd rózsaszín színéről ismerhető fel, de "fehéraranynak" is nevezik, mivel egykor fizetőeszközként is használták.
Az Intenson Himalájai só használatának előnyei:
Használat: használja úgy, mint a hagyományos sót.
A WHO azt javasolja, hogy a só napi bevitele (beleértve az ételekben találhatóakat is) ne haladja meg az 5 g-ot (1 teáskanál).
Összetevők: Himalájai só (durva őrlésű), jódozott. Kálium-jodát tartalom: 1,4-4,5 mg/100 g só.
Nettó mennyiség: 500 g
Figyelmeztetés: Száraz és sötét helyen tárolandó. Felbontás után jól lezárva, közvetlen fénytől és nedvességtől védve tartsa.
Hétfő - csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 14.00
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.
Bankkártyás fizetési lehetőség. A személyes adatok garantált védelme SSL titkosítással.