NEMI ÉLET ÉS TERMÉKENYSÉG
Maca és ginzeng a nemi élet támogatására
-10%
 • étrend-kiegészítő
 • mindkét fél számára
 • természetes támasz
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 243 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HÉTVÉGI AKCIÓ - Használja ki az ingyenes szállítást minden 6990 Ft feletti vásárlásnál.
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  A természetes és hatékony szexuális támogatás legjobb készlete!

   

  A nemiség vagy a szexualitás az egyén életének fontos része, emellett a kapcsolatokban is fontos szerepet játszik. A természetes szexuális aktivitást különféle tényezők befolyásolják, amelyek hatással vannak a szexuális vágyra, a szexuális erőre, a teljesítményre ...

  A Nemiség készlet a FutuNatura termékcsalád 2 csúcstermékét tartalmazza, amelyek pozitívan hatnak a nemi életre. A magas koncentrációjú maca kivonat és a ginzeng kivonat nagyszerű táplálék-kiegészítők mindkét fél számára.

   

  Maca 20:1 Extra Strong 8000 mg, 120 kapszula

  • A Maca (Lepidium meyenii) szívós növény, amely az Andok-hegység szélsőséges körülményei között virágzik.
  • Serkenti a szexuális vágyat és nemi teljesítményt.
  • 1 kapszula 400 mg gyökér kivonatot tartalmaz 20:1 arányban, ami 8000 mg friss növénynek felel meg!

   

  Ajánlott napi adag: 1 kapszula. Vegye be az egész kapszulát elegendő folyadékkal. Reggel, étkezés előtt ajánlott bevenni. 

  Összetevők: Maca (Lepidium meyenii) 80% - száraz gyökér kivonat 20:1, növényi kapszula burok (HPMC - hidroxipropil-metilcellulóz, titán-dioxid (színezék)), mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), zsírsavak magnéziumsói (csomósodásgátló), szilícium-dioxid (csomósodásgátló). Tartalmazhat: tejet, szóját.

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget, ill. adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Gyermekeknek nem ajánlott. Terhes nőknek, szoptató anyáknak és gyógyszereket szedő embereknek a használat előtt orvoshoz kell fordulniuk. Száraz és hűvös helyen tárolandó.

  >> A termékről itt olvashat bővebben.

   

  Ginzeng, 60 kapszula

  • A ginzeng (Panax ginzeng) vagy zsansen azaz embergyökér egy évelő növény, húsos gyökerekkel, amely a hidegebb éghajlatban található meg.
  • Támogatja a szexualitást, vitalitást és szellemi kapacitást.
  • Minden kapszula 100 mg eredeti ginzeng kivonatot tartalmaz.

   

  Ajánlott napi adag: Napi 1 kapszula étkezés közben, sok folyadékkal.

  Összetevők: mikrokristályos cellulóz (adalékanyag), eredeti ginzeng (Panax ginseng C.A. Meyer) - száraz gyökér kivonat, növényi kapszulahéj (HPMC - hidroxipropil-metil-cellulóz, titán-dioxid (festék)), zsírsav magnéziumsói (tapadásgátló), szilícium-dioxid (tapadásgátló). Tartalmazhat: tejet, szóját.

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Nem alkalmas gyermekek, várandós nők és szoptató anyák számára. Fogyasztása nem ajánlott azok számára, akik allergiásak vagy érzékenyek bármely összetevőjére. Száraz, sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

  >> A termékről itt olvashat bővebben.

   

  Készlet tartalma: Maca 20:1 Extra Strong 8000 mg, 120 kapszula és Ginzeng, 60 kapszula.

  A régi ár képviseli azt az árat, ha mindkét terméket külön-külön, normál áron vásárolná meg.

Vásárlóink véleménye