Chat with us, powered by LiveChat
TINKTÚRÁK
Tinktúra Macskaköröm
16 adag
|
3 ml naponta
 • étrend-kiegészítő
 • alkoholmentes
 • imunrendszer
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.11.30.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a következő telefonszámon: 06 70 670 4574

Jóváírás
A vásárlással nyer 101 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HETI AKCIÓ – Használja ki a 15% kedvezményt kínálatunk minden detox termékére.
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Macskaköröm az immunrendszer támogatására.

   

  A macskaköröm (Uncaria tomentosa) egy kúszó cserje, amely az Amazonas területén, leginkább a perui és brazilia őserdőkben honos. Una de Gato (spanyol), Gato (špansko), Cat’s Claw (angol) és Katzenkralle (német) néven találhatjuk meg - minden forditásban macskakörmöt jelent.

  A növény érdekes nevét az ívelt tövisekről vagy horgokról kapta, ameylek minden level alján nőnek és alakjukban macskakarmokra emlékeztetnek. Ezek a horgok lehetővé teszik, hogy megragadjon más növényeket a közelben és felmásszon rájuk. 

  A macskakarom támogatja az immunrendszert, ezért egyre népszerűbb, az Amazonas régióból származó indiánok pedig hagyományos módon különféle célokra használják. Ma kapszulák, tabletták, tinktúrák vagy szárított gyógynövények formájában kapható. 

  A Biohera márkájú tinktúra glicerinbe áztatott macskakörömből készül. Ez egy színtelen és szagtalan folyadék, ami kissé sűrűbb a víznél. 

   

  A tinktúra napi adagja 750 mg macskakörömnek felel meg.

   

  Macskaköröm - tinktúra:

  • nem tartalmaz alkoholt,
  • az üvegcsomagolás lehetővé teszi a cseppenkénti adagolást,
  • a cseppeket egyszerűen a vízbe keverjük és megiszuk.

   

  Mivel a tinktúra folyékony állagú, a szervezet gyorsabban szívja fel és ez által jobban hasznosítja hatóanyagait. Emelett, az elkészítesi mód lehetővé teszi a macskakörömben található fontos anyagok megőrzését.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 25 csepp (1 ml) 150 ml vízben, naponta háromszor. 

 • Összetevők
    1 ml (25 csepp) 3 ml (75 csepp)*
  Macskaköröm 250 mg 750 mg

  *Ajánlott napi adag.

   

  Összetevők: 1 ml termék 1 ml macskaköröm tinktúrát tartalmaz 1: 5 arányban, ami 250 mg száraz növénynek felel meg. 59 % glicerint tartalmaz.

  Tápanyagérték 50 ml-re: 143 kcal (598 kJ)

  Nettó mennyiség: 50 ml

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lepje túl. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyerekektől elzárva tartandó! 18 év alatti gyermekek, terhes nők, szoptató anyák számára nem alkalmas. Ha vényköteles gyógyszereket szed, a termék használa előtt konzultáljon orvosával. Száraz, hideg helyen, napfénytől védve tárolandó.