LÁBÁPOLÁS
Magnézium fürdő
 • relaxáció és revitalizáció
 • különböző fürdőkhöz
 • könnyen feloldódik
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 127 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Magnézium kristályok - frissítő fürdő erősítésre és élénkítésre.

   

  A Zechsal magnéziumkristályok a magnézium-klorid legkoncentráltabb formája, amelyet az ápolófürdők előállításához használnak. A magnéziumfürdő pihentető hatású és kényelmi érzetet kelt egy mozgalmas nap vagy edzés után.

  A bőr a legnagyobb szervünk és kiváló felszívódási képességgel rendelkezik. A láb kiváló felszívódási pont a magnézium számára, ezért különösen ajánlott a lábfürdő. A fürdő könnyen elkészíthető langyos vízben feloldott magnézium-klorid kristályokból.

   

  A Zechsal magnéziumkristályai fürdőhöz különösen alkalmasak a:

  • bőrproblémák ellen,
  • edzés után pihentető fürdésre,
  • pihentető fürdésre és lábfürdőre.

   

  A magnéziumkristályok 47% tiszta magnézium-kloridot tartalmaznak, amelyek langyos vízben könnyen feloldódnak.

 • Használat

  Használati utasítás: A céltól függően készítsen fürdőt úgy, hogy a magnézium kristályokat vízzel keveri. Az ajánlott vízhőmérséklet 37°C. A fürdőnek legalább 20 percig kell tartania.

  LÁBFÜRDŐ – Készítsen lábfürdőt 4 liter vízből és 125 g magnéziumkristályból (3 maroknyi kristály), amelyeket langyos vízben oldjunk fel. 

  PIHENTETŐ FŰRDŐ – A magnéziumfürdő rendszeres használata jótékony hatással van a bőrre és javítja annak szerkezetét. A legoptimálisabb felhasználás egy 3-4%-os oldat, ami 3,5 kg / 100 liter víz. Az eredményeket legalább 8 fürdés után jósoljuk, amelyeket rendszeresen egymás utáni használttal érhetünk el 4 héten keresztül. A még jobb hatás érdekében magnézium gél vagy magné zium testápoló krém egyidejű használata ajánlott.

  PIHENTETŐ FÜRDŐ EDZÉS UTÁN – Optimális felhasználás: magnézium-kristály 0,5 kg/100 l víz. Javasoljuk a fürdést hetente egyszer, ill. a megerőltető edzések után.

  Megjegyzés: A termék nem alkalmas elektromos kádakra a magnézium fémrészekre gyakorolt ​​maró tulajdonságai miatt (pl. szivattyúrendszerben).

 • Összetevők

  Összetevők (INCI): 47% Magnesium Chloride, Water.

  A terméket nem tesztelték állatokon, nem tartalmaz tartósítószert és 100%-ban természetes.

  Nettó mennyiség:  750 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Használat után szorosan zárja le a csomagolást, mivel a termék vonzza a nedvességet. A felbontástól számított 36 hónapon belül használja fel.