ÉTKEZÉSI OLAJOK
Mogyoróolaj
  • a kiváló kulináris elményért
  • »szárazolaj« bőrre
  • hőálló
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2023.11.03.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 149 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
  • A termékről

    Mogyoróolaj - kulináris élvezetekként vagy kozmetikai »szárazolajként« használható.

     

    A mogyoróolaj az egyik legdrágább olaj, ezért a főzés során ritkán használt, annak ellenére, hogy nagyon kellemes íze és illata van, és kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek. Leggyakrabban a már kész ételek gazdagítására szolgál.

    Alkalmazása a kozmetikában annál inkább elterjedt, mivel ápoló termékek összetevőjeként ideális.

    A szárazabb ún. »szárazolajok« közé tartozik, amely nagyon gyorsan behatol a bőrbe és nem hagy zsíros hatást a bőrön, ezért alkalmas a zsíros bőr ápolására is. Érzékeny és gyermekbőrre is alkalmas, és mivel nem komedogén, aknés bőr ápolására is használható. Hidratálja a száraz bőrt, puhítja és táplálja, helyreállítja és lassítja az öregedést.

     

    Az Allgäuer márkájú Mogyoróolaj előnyei: 

    • pörköletlen mogyoróból
    • hőkezelésre is alkalmas,
    • salátákban és desszertekben kiváló,
    • »szárazolaj«, amely nem hoz hagy zsíros érzetet a bőrön,
    • zsíros, pattanásos, érzékeny bőr és gyermekbőr ápolására is alkalmas,
    • segít lassítani az öregedést,
    • közvetlenül a németországi biotermesztőktől.
  • Összetevők
    Tápérték 100 g-ra 
    Energiaérték kJ / kcal 3700 kJ / 900 kcal
    Zsír 100 g
    - amelyből telített zsírsavak 8,0 g
    Szénhidrát 0 g
    - amelyből cukrok 0 g
    Fehérje  0 g
    0 g

     

    Összetevők: 100% mogyoróolaj, tanúsított biotermelésből. SI-EKO-002. EU mezőgazdaság. Származás: Németország.

    Nettó mennyiség: 100 ml