Omega 3 kapszula – természetes E-vitaminnal.
Az Omega-3 zsírsavak az úgynevezett jó zsírok közé sorolhatók, de szervezetünk nem képes előállítani őket, ezért saját magunknak kell bejuttatnunk őket szervezetünkbe.
Szervezetünk számára különösen fontosak az EPA (eikozapentaénsav) és a DHA (dokozahexaénsav), mivel szerepet játszanak a látás és az agyműködés megőrzésében (a jótékony hatás napi 250 mg DHA bevitelével érhető el).
Mindkét zsírsav szerepet játszik a szívműködésben (a kedvező hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el).
A NewFood Omega 3 kapszula optimális arányban tartalmazza a két zsírsavat – éspedig 18 % EPA-t és 12 % DHA-t tartalmaz.
Az antioxidáns hatású E-vitamin az Omega 3 kapszulák nélkülözhetetlen összetevője.
A zsírsavak mellett az Omega 3 kapszulák E-vitamint is tartalmaznak, amely antioxidáns hatású, vagyis fontos szerepet játszik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében. Így segít megvédeni a szervezetet a különböző külső tényezőktől.
Az E-vitamin ezért nagyon gyakori összetevője az omega-3 étrend-kiegészítőknek, mivel megvédi a zsírsavakat az oxidációtól, és biztosítja, hogy a kapszulákban lévő halolaj a legjobb minőségű maradjon.
A termék étrend-kiegészítő.