Chat with us, powered by LiveChat
LÁBFEJRE
Ujjvédő gyűrű
 • orvostechnikai eszköz
 • anatómiai forma
 • szilikonból készült
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2026.06.30.
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 75 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Ujjvédő gyűrű – megakadályozza az ujjbegyek kialakulását és a dörzsölést.

   

  A lábujjvédő gyűrű anatómiai formája védi a lábujjakat, és megakadályozza a lábbelihez való dörzsölődés okozta hólyagok és ujjbegyek kialakulását.

  Puha, kellemes tapintású szilikongélből készül, és ásványi olajat tartalmaz a bőr puhítása érdekében. Ha a méret nem megfelelő, akkor a gyűrűt a védendő lábujj méretére vághatja, használat után pedig a szilikont meleg víz alatt leöblítheti, majd újra felhasználhatja.

   

  Anatómiai formájának köszönhetően illeszkedik az ujjaikoz!

   

  A Timodore® a Farmaceutici Dottor Ciccarelli cég láb ápolására és kényelmére szolgáló termékcsaládja. Természetes hatóanyagokon alapuló minőségi termékeket tartalmaz. A termékcsaládon belül számos innovatív orvostechnikai eszközt, valamint kakukkfűn alapuló kozmetikumot és dezodort találunk.

 • Használat

  Használati javaslatok: Használat előtt ajánlott megmosni a lábat. Ezután húzza fel a védőgyűrűt a kívánt ujjára. A gyűrű mérete levágással szabályozható. Egy teljes napi használat után a védőgyűrűt legalább 4 órára vegye le az ujjáról. A termék újrafelhasználható, és rugalmasságának köszönhetően használat után visszanyeri eredeti alakját. Használat után óvatosan, meleg vízzel és gyengéd szappannal mosható. Hagyja levegőn megszáradni. Amikor teljesen megszáradt, szórja be egy kis testpúderrel.

 • Összetevők

  Tartalom: 1 ujjvédő gyűrű.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: 3 hónapnál hosszabb ideig ne alkalmazza folyamatosan, anélkül, hogy orvoshoz fordulna. Ne használja nyálkahártyákon, bepirosodott vagy repedezett bőrön. Cukorbetegség esetén forduljon orvoshoz. Gyermekek elől elzárva tartandó! 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. A terméket óvatosan kezelje és szerelje fel, nehogy a túlzott mechanikai megterhelés tönkretegye. Külső használatra.