üres!
A bodorrózsa (Cistus Incanus) a mediterrán növényzet tipikus képviselői. Már az időszámításunk előtt is ismert és népszerű volt, még a Földközi-tenger határain kívül is. Néha teát készítettek rózsaszín virágajiból. Egy ideje feledésbe merült, de az utóbbi években visszanyerte népszerűségét és hírnevét - 1999-ben még az év európai növénye díjat is elnyerte.
A lét a növény föld feletti zöld részeiből állítják elő. Pasztőrözött, ezért felbontás után hűtőszekrényben kell tárolni. Mivel 100%-ban teljesen természetes és nem tartalmaz hozzáadott cukort, nagyon intenzív íze van. Az enyhébb íz érdekében fogyasztása üdítővel vagy vízzel hígítva ajánlott.
A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer működésében, és antioxidánsként működik, mivel szerepet játszik a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.
Ajánlott napi adag: 50 ml. Naponta 2x25 ml. Az intenzív íz miatt vízzel vagy űdítővel 1:1 arányban vagy annál nagyobb mértékben hígítható. Fogyasztás után igyon meg egy pohár folyadékot.
50 ml (ajánlott napi adag) |
% NRV* 50 ml-re | |
---|---|---|
Bodorrózsa lé | 50 ml | |
C-vitamin | 120 mg | 150% |
*NRV = ajánlott napi bevitel.
Összetevők: bodorrózsa lé (föld feletti részek) (Cistus Incanus L.), aszkorbinsav (C-vitamin forrás), citromsav (savtartalom-szabályozó).
Nettó mennyiség: 500 ml.
Figyelmeztetés: Használat előtt alaposan rázza fel. Az üledékek természetes eredetűek. A természetes összetevők miatt az egyes tételek színe, illata és íze változhat. Ez nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát.
Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Terhes nőknek, szoptató anyáknak és gyermekeknek használat előtt konzultálniuk kell orvosukkal.
Szorosan lezárva, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve és szobahőmérsékleten, legfeljebb 25°C-on tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és 21 napon belül elfogyasztandó.