Chat with us, powered by LiveChat
AGY ÉS IDEGRENDSZER
hátfájdalom
-9%
40 adag
|
1 kapszula naponta
 • neurópátiás fájdalom
 • gyors felszívódás és felhasználás
 • az idegrenredszer építőelemei
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.02.29.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a következő telefonszámon: 06 70 670 4574

Jóváírás
A vásárlással nyer 236 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  A fájdalmak általában az irritált és roncsolt idegek miatt keletkeznek – mikrotápanyagok segítségével újjáépíthetjük őket.

   

  Az irritált és roncsolt idegek gyakran vezetnek kellemetlen fájdalomhoz. Ennek oka lehet az idegre gyakorolt mechanikai nyomás (vagy a mozgáshiány ill. a rossz tartás), a gerinc degenerációja, sérülések, emésztési zavarok (mint pl. a cukorbetegség), túlzott alkohol fogyasztás, vírusos ill. más megbetegedések – ezek az állapotok mind vezethetnek az idegek irritációjához, ami pedig a fájdalomhoz vezet.

   

  Viszont létezik megoldás – a sérült idegek újjáépíthetők, ha a testnek rendelkezésre áll elegendő tápanyag, amelyek ezt elősegíthetik. A DOLOCTAN® forte biztosítja a szervezet számára szükséges tápanyagokat, amelyek aktiválják a test öngyógyító mechanizmusait.

  A Doloctan® forte nem gyógyszer, hanem speciális gyógyászati célokra kifejlesztett étrend-kiegészítő (kiegyensúlyozott étrend-kiegészítő). Összetevőit gondosan alakították ki a speciális étrend kiegészítése érdekében, amely a gerincvelő és idegek fájdalmaik miatt alakult ki (neuropátiás fájdalom) ill. polineuropátija esetén

   

  Miért ilyen különleges a Doloctan® forte? 

  • Olyan mikrotápanyagokat tartalmaz, amelyek aktiválják az idegek regenerációját. 
  • A termék minden összetevője bioaktív és azonos a test idegrendszerének építőelemeivel. A test jól tolerálja jelenlétét, hiszen nem ismert más anyagokkal való kölcsönhatása.  
  • A kapszulában szereplő folsav, amely szabadalmaztatott biológiailag aktív és természetes Quatrefolic® alakban szerepel. Az ilyen alak nagyobb biológiai hasznosulást ér el (még azok is gyorsan és egyszerűen alkalmazhatják, akiknek szervezete nem tartalmazza az aktiváláshoz szükséges enzimet). 
  • A B12-vitamin metilkobalamin forrása van felhasználva, hiszen ez természetes és bioaktív formája elég jól felszívódik és közvetlenül felhasználható. 
  • Elegendő napi 1 kapszula használata. 
  • Mesterséges színezőanyag, aroma és tartósítószer mentes. 
  • Nem tartalmaz magnézium-sztearát. 
  • Vegánok számára is alkalmas a használata. 

   

  A Doloctan® forte természetes módon segít – összesíti az uridin-monofoszfát (UMP) neurotróp mikrotápanyagot, aktív folsavat és a metilkobalamin alakú B12-vitamint. Az idegrendszer komplikáció mentes működése érdekében, a gerincvelőnek, az idegeknek és a perifériás idegrendszer rostjainak is szüksége van a napi mikrotápanyagok bevitelére, mint pl. a B12-vitamin és a folsav.

  A B12-vitamin és a folsav is egyaránt hozzájárul a homocisztein metabolizmusához és a sejtosztódáshoz. Emellett a B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer működéséhez. Az uridin-monofoszfát pedig egy nukleotid, amely fontos összetevőjét képezi a nukleinsavnak, amely szervezetünkben felelős az új RNS képződésért.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: Napi 1 kapszula elegendő mennyiségű vízzel való fogyasztása ajánlott (200 ml).  Hosszú idejű, rendszeres használata ajánlott.

 • Összetevők
  Átlagos tápanyagérték ajánlott napi adagban
  (1 kapszula)
  100 g 
  (% NRV* ajánlott napi adagban)
  Energia 2,7 kJ / 0,6 kcal 1434 kJ / 338 kcal 
  Zsír < 0,2 g 1,0 g
  •    amelyekből telített zsírsavak  < 0,2 g < 0,5 g
  Szénhidrát < 0,2 g 70,1 g
  •    amelyekből cukrok  < 0,2 g < 0,5 g
  Fehérje < 0,2 g 12 g 
  < 0,2 g 8,2 g
  Uridin-monofoszfát   50 mg 26 g
  Folsav Quatrefolic® (metilterahidrofolacin) 400 μg 209 mg (200 %)
  B12-vitamin (metilkobalamin) 3 μg 1,6 mg (120 %)

  * ajánlott napi beviteli érték az 1169/2011 számú EU-s rendelettel összhangban.

   

  Összetevők: HPMC – Hidroxipropil-metilcellulóz (a kapszula védőburka), mikrokristályos cellulóz (adalékanyag), az uridin-monofoszfát nátrium sói, (6S)-5-metil terahidrofolacin glukozamin só (Quatrefolic®, aktív folsav), metilkobalamin (B12-vitamin).

  Tartalom: 40 kapszula

  Nettó tömeg: 7,5 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Speciális gyógyászati célokra kifejlesztett étrend-kiegészítő (kiegyensúlyozott étrend-kiegészítő). Használata orvosi felügyelet mellett ajánlott. Használata nem alkalmas egyetlen élelmezési forrásként. Kisgyermekek elől jól elzárva, száraz, hideg helyen tárolandó.