Chat with us, powered by LiveChat
TAPASZOK
Melegítő párnák, 4 db
 • a Melegítő öv kiegészítő párnái
 • egyszerű használat
 • 8 órás hatékonyság
A termék NINCS RAKTÁRON
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 54 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  Kiegészítő párnák a "Természetes melegítő öv a hátra" termékhez.  

   

  Természetes melegítő párnák, amelyeket hőterápiához szántak ill. az ízületi és izomfájdalom hatékony enyhítésére és a feszült izmok lazítására.    

  A vaspor és az aktív szén keveréke alapján működnek, amely akár 8 órán keresztül egyenletes meleget szolgáltat a bőrnek.

  A párnák a levegő hatására aktiválódnak. A meleget a szövetbe irányítják, ellazítja és enyhíti a feszültséget, és nyugtató meleget biztosít a hátfájás enyhítésére.

 • Használat

  A Melegítő öv és a Párnák használati utasításai:

  • Használat előtt nyissa ki a zacskót úgy, hogy kézzel szakítja szét a zacskót (ne vágja). 
  • A melegítő párna akkor aktiválódik, amikor érintkezésbe kerül a levegővel, ezért ne nyissa ki, amíg nem szándékozik használni.  
  • Helyezzen be egy melegítő párnát minden egyes övzsebbe („Természetes melegítő öv a hátra">>).
  • Ne tegyen be egynél több párnát az övzsebbe. Győződjön meg arról, hogy a melegítő párnák egyenesek, nem ráncosak és nem fedik egymást, mivel ez növeli az égési sérülések esélyét.
  • Óvatosan helyezze fel testére a melegítő övet, és tépőzárral rögzítse azt. Ne nyomja rá a testére a melegítő párnákat, és ne viseljen övet vagy szűk ruhát a melegítő öv felett. Hagyja a levegőt áramolni a melegítő öv körül.
  • A melegítő párnák lassan felmelegednek, és kb. 30 perc elteltével nyugtató terápiás melegséget érnek el, amely akár 8 órán át is tarthat.
  • Használat után vegye ki a melegítő párnákat az övből, és dobja ki.
  • Minden melegítő párna csak egyszeri használatra alkalmas. 
  • A melegítő öv a vesetájékon és a csípő mentén külső használatra ajánlott.
 • Összetevők

  Összetevők: vaspor, aktív szén, fa liszt, só, víz.

  Tartalom: 4 levegővel aktiválható melegítő párna. 

  Nettó mennyiség: 40 g

 • Figyelmeztetés

  Orvosi kiegészítő. 

  Figyelmeztetés: 55 éven felüli személyek, gyermekek vagy fogyatékkal élők esetében a termék használata felügyelet mellett ajánlott. A melegítő párnák égési sérüléseket okozhatnak még alacsony hőmérsékleten is, ha használata során nem veszik figyelembe az utasításokat. Ritka esetekben a melegítő termékek égési sérüléseket okozhatnak! Az érzékeny bőrű, ill. a gyógyszerek vagy kozmetikumok által kiváltot allergiás reakciókban szenvedő személyek helyezzenek az öv alá egy vékony ruha darabot, ill. az öv használata ne történjen közvetlenül a bőrön. Az öv használata során ne használjon fájdalomcsillapítót, gyógyhatású krémet, kenőcsöt, hajlakkot, dezodort vagy parfümöt. Ne használja a tetovált részeken. Soha ne melegítse meg a mikrohullámú sütőben! Ha a melegítő párna kellemetlenül felforrósodna vagy kiütést okozna, azonnal hagyjon fel a használatával. Bőrirritáció és/vagy kényelmetlen vagy túl meleg érzés esetén azonnal vegye le a melegítő övet. Használat közben rendszeresen ellenőrizze a termék alatti bőrt. Az övre ne üljön rá, ne feküdjön rá és ne támaszkodjon a melegítő övvel kemény felületekre! Ne használja alvás közben. Ne használja közvetlenül fürdés vagy zuhanyzás után. Az égési sérülések csökkentése érdekében ne tegye ki a terméket mágneses rezonancia képalkotó (MRI) készüléknek. Legalább 48 órás szünetnek kell lennie az egyes felhasználások között - a bőr típusától függően. Ha cukorbetegsége, rossz vérkeringése, szívbetegsége vagy reumatoid artritisze van, és ha gyógyszert szed vagy várandós, akkor az öv használata előtt konzultáljon orvosával.

  Szobahőmérsékleten (25°C) tárolandó. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó. Lenyelés esetén a terméket ki kell hányni és azonnal orvoshoz kell fordulni. Ha a melegítő párna tartalma bőrre vagy szembe kerül, azonnal mossa ki/le vízzel. Védje a nedvességtől.