Ingyenes e-könyv

Hogyan győzhető le az ízületi fájdalom?

Hogyan győzhető le az ízületi fájdalom?
Ingyenes e-könyv

Hogyan győzhető le az ízületi fájdalom?

Adja meg a nevét!
Az e-mail cím nem érvényes!
*A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Töltse le az e-könyvet

Az ízület mozgékonysága elsősorban az ízület csontos részeit körülvevő ízületi porc működőképességétől függ. Mivel a porc érzékeny szövet, a túlterhelés és a túlzott igénybevétel egyaránt károsítja. Mindkét esetben a porcbélés eltűnik, és amikor a porcfelszín érdessé válik, gyulladás lép fel az ízületben, ami tovább gyorsítja a porc lebomlását.
 

Sok orvos azt állítja, hogy a porcot nem lehet újraépíteni, és fájdalomcsillapítókat ír fel, amelyek azonban semmiképpen sem jelentenek hosszú távú megoldást, mivel idővel csak rontják az ízületek csontjainak és porcszövetének állapotát. Az sem igaz, hogy a porc helyreállítása lehetetlen, mivel ezt már évek óta bizonyítják a különböző tanulmányok és az érintettek visszajelzései.


Ebben az e-könyvben tippeket mutatunk be az ízületi fájdalmak természetes leküzdésére, valamint egy stratégiát a porcok helyreállítására, amelyet Dr. Feil-től és az ízületi gyulladásos betegekkel kapcsolatos 20 éves tapasztalatától vettünk át. Hagyja, hogy ezek a tippek segítsenek enyhíteni az ízületi fájdalmakat és javítani a mobilitását!

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.