Chat with us, powered by LiveChat
ÁJURVÉDA
Kanchanara guggulu BIO
14 adag
|
6 kapszula naponta
 • étrend-kiegészítő
 • 10 növényi kivonat
 • ökológiai termelésből
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 330 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Erős hatású Kanchanara Guggulu gyógynövénykeverék.

   

  Guggulu a hindu balzsamfa vagy indiai balzsamfa (Cammiphora mukul) nedvéből nyert gyanta, amelyet évezredek óta használnak az Ayurvedában, és számos jótékony hatásáról és felhasználásáról ismert.

  A guggulu leggyakrabban más ayurvédikus gyógynövényekkel kombinálva használt. Csak ritkán alkalmazzák egyedülállóan, hiszen egyedi hatásának köszönhetően képes mélyen behatolni a szervezetbe és ezáltal támogatja a gyógynövények hatását.

  A Kanchanara guggulu BIO gondosan válogatott ájurvédikus gyógynövényeket tartalmaz: pippali, gyömbér, amalaki, bibhitaki, haritaki, fahéj, kardamom, indiai babérlevél, stb..

   

  Az ajánlott napi adag 2,10 g gyógynövény por, ami 462 mg növényi kivonatot tartalmaz.

   

  A Guggulu csökkenti a kapha és a vata dósát*, száraz és meleg minőségű, és mind a hét ájurvédikus szöveten működik**.

  *A dósak (vata, pitta és kapha) ayurvédikus elvek, amelyeknek nincs megfelelőjük a modern tudományban. **A szövet fogalma az ayurvédában mást jelent, mint a nyugati orvoslás által meghatározott "szövet".

   

  A Cosmoveda Kanchanara guggulu kapszula 6 íz kiegyensúlyozására tervezett. A termék édes, éles, keserű és fanyar ízt biztosít.

   

  A Kanchanara guggulu BIO kapszula a Cosmoveda márkától vegán, laktózmentes és gluténmentes. A kiváló minőséget az ökológiai termelés és a tisztességes kereskedelem (Fair Trade) biztosítja.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: Fogyasszon 3 kapszulát 2x naponta étkezés közben meleg vízzel.

 • Összetevők

  1 kapszula 350 mg gyógynövényport tartalmaz.

   

  Összetevők: 42% hindu balzsamfa* Guggulu / Commiphora mukul gyantapor, guggulu gyanta kivonat*, fekete bors kivonat* Maricha / Piper nigrum, hosszúbors* Pippali / Piper longum, gyömbér gyökér* Shunti / Zingiber officinalis, indiai egres gyümölcspor* Amalaki / Emblica officinalis, bibhitaki gyümölcse* Bibhitaki / Terminalia bellirica, indiai cserzőgubacs gyümölcse* Haritaki / Terminalia chebula, fahéj kéreg* Tvak / Cinnamomum ceylanicum, kardamommag* Ela / Eletaria cardamomum, indiai babérlevél* Tamalpatra / Cinnamomum tamala, hidroxipropil-metil-cellulóz (növényi kapszulahéj).

  *Tanúsított ökológiai termelésből. SI-EKO-002. Nem EU-mezőgazdaság.

   

  Származási ország: India

  Tartalom: 80 kapszula

  Nettó tömeg: 36 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermekektől elzárva tartandó. Hideg és száraz helyen tárolandó.