Chat with us, powered by LiveChat
FOGYÁS ÉS EMÉSZTÉS
Vad oregánóolaj
-7%
 • ​78,20% természetes karvakrol tartalom
 • immunrendszer és emésztés
 • étrend-kiegészítő
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2023.08.31.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a következő telefonszámon: 06 70 670 4574

Jóváírás
A vásárlással nyer 153 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  OREGAMOL forte – extra erős oregánóolaj.

   

  Az Oregamol forte a vad oregánó olaja, amelyet 100%-os oregánó levél kivonatból állítják elő 78,20% természetes karvakrol tartalommal. Az oregánóolaj az egyik legerősebb természetes kivonat. Használata már évezredek óta elismert és ismert volt a régi Egyiptom területén.

  Az oregánóolaj vagy vad oregánóolaj  egy étrend-kiegészítő, amelyet 100%-san természetes oregánóból állítanak elő. Az árvacsalánfélék családjába tartozik, amelyek lelőhelyei az 1500 m tengerszint feletti magasságban találhatóak meg. A magas karvakrol tartalma miatt 100% hidegen sajtolt olívaolajjal keverik.

   

  A FutuNatura oregánoolaja az egyike azon ritka termékeknek, amelyek kimért karvakrol tartalommal rendelkeznek és egyedi minőséget biztosítanak.

   

  Az oregánóolaj természetes módon támogatja:

  • a nyál, gyomornedv és az epe képződését,
  • az emésztést,
  • a légutakat (inhalációra alkalmas),
  • az immunrendszert.

   

  Az oregánó- és olívaolaj keveréket bőrünkre is felvihetjük. Néhány cseppet hozzáadhatunk samponukhoz. Háztartásunk számos területén alkalmazhatjuk fertőtlenítőként.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: Napi 5 csepp, 1-2 alkalommal. Fogyasztása más olajjal (legalább 5 ml) együttesen vagy szörppel ajánlott.

  10 csepp (310 mg) tartalma: 248 mg olívaolaj és 62 mg oregánóolaj 48,5 mg karvakrol tartalommal.

 • Összetevők

  Összetevők: olívaolaj - extraszűz, oregánóolaj (Origanum vulgare). Standardizált karvakrol tartalom (78,2%). A palack 20% vad oregano olajat tartalmaz. 

  Nettó mennyiség: 30 ml.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget, ill. adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítők alkalmazása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

  Fogyasztása nem ajánlott gyereknek, várandósoknak és szoptató anyáknak, ill. azok számára, akik emésztési gondokkal küszködnek vagy érzékenyek a termék valamelyik összetevőjére. A terméket ne használja a nemi szervek és ánusz környékén. Orális használata esetén szívritmus növekedést észlelhetünk, mint pl. csípős vagy erősen fűszerezett étel fogyasztása esetén. Az olaj szembe történő kerülése esetén azonnal mossuk ki jelentős mennyiségű vízzel.

  Tárolása: Napfénytől védett, száraz, szobahőmérsékleten 25°C-ig ajánlott, kisgyermekek elől elzárva. A természetes összetevők miatt a színe, aromája és íze is változhat az előállítás sorozatától függően. Ez nem befolyásolja a termék minőségét.