LÁBFEJRE
Sarokpárna 42–45
 • orvostechnikai eszköz
 • növeli a kényelmet járás közben
 • szilikonból
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2026.04.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 208 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 6.990 Ft felett
Fekete Péntek – 25% a teljes vásárlás árából és ingyenes szállítás 6.990 Ft felett.
 • A termékről

  Sarokpárna – puha szilikongélből.

   

  A sarokbetét védi a lábat azáltal, hogy elnyeli a járás közbeni ütéseket, és megelőzi a sarokra gyakorolt ismétlődő nyomásból eredő fájdalmat. Középső homorú része segít egyenletesen elosztani a test súlyát, növelve a kényelmet járás közben. Ezt különösen azok fogják értékelni, akik sarok sarkantyú okozta fájdalomban vagy egyéb sarokfájdalomban szenvednek.

  Különleges formájának köszönhetően bármilyen lábbelitípussal párosítható, és akár szoros cipőbe is befér. Lágy szilikongélből készült, amely meleg vízzel mosható, majd újra felhasználható.

   

   

  Homorú résszel, amely segít a súly egyenletes eloszlásában!

    

  A Timodore® a Farmaceutici Dottor Ciccarelli cég láb ápolására és kényelmére szolgáló termékcsaládja. Természetes hatóanyagokon alapuló minőségi termékeket tartalmaz. A termékcsaládon belül számos innovatív orvostechnikai eszközt, valamint kakukkfűn alapuló kozmetikumot és dezodort találunk.

 • Használat

  Használati utasítás: Használat előtt ajánlott megmosni a lábat. Ezt követően helyezze a betétet a cipőbe a középső homorú részével lefelé. Egy teljes napi használat után legalább 4 órára vegye le. A termék újrafelhasználható, és rugalmasságának köszönhetően használat után visszanyeri eredeti alakját.

 • Összetevők

  Tartalom: sarokpárna, 42–45 méret.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Vegye ki a párnát a csomagolásból, és helyezze fel. A rendeltetésszerű használatot figyelembe véve használja. Használat után óvatosan, meleg vízzel és gyengéd szappannal mossa meg. Hagyja levegőn megszáradni. Amikor teljesen megszáradt, szórja be egy kis testpúderrel.