Chat with us, powered by LiveChat
TESZTEK
PH teszt
 • a test pH-értékének ellenőrzése
 • gyors és egyszerű
 • 99 tesztelésre
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.12.30.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a következő telefonszámon: 06 70 670 4574

Jóváírás
A vásárlással nyer 56 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  pH tesztcsíkok – gyors és egyszerű pH tesztelés.

   

  Gyakran kiegyensúlyozatlan étrendünk miatt testünk sav-bázis egyensúlya gyakran felborul, anélkül, hogy tudnánk. Ezért nagyon hasznosak a speciális pH-tesztcsíkok, amelyekkel gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti a vizelet pH-értékét 5,2 és 7,6 értékek között.

   

  Javasoljuk a pH teszt használatát, hisz:

  • lehetővé teszi a vizelet pH-értékének, ill.  savasságának/lúgosságának könnyű ellenőrzését.
  • 99 mérést tesz lehetővé, hiszen 99 tesztcsíkot tartalmaz,
  • motiválja önt a rendszeres vizelet egészséges pH-érték megőrzésében.
 • Használat

  Használati utasítás: A vizelet középső áramából gyűjtsön friss mintát egy tiszta, száraz edénybe. Távolítsa el a tesztcsíkot a blokkból úgy, hogy megfogja a fehér, nem impregnált oldalt, és nem érinti a teszt színes területét. Gyorsan (kb. 1 másodpercig) mártsa a tesztcsíkot a vizeletmintába úgy, hogy a színes vizsgálati terület nedves legyen. Távolítsa el, ill. rázza le a felesleges folyadékot. A következő 1 percben (lehetőleg 5-10 másodpercen belül és nappali fényben) hasonlítsa össze a nedves teszt terület színét a blokk belsejében lévő színskálával, és olvassa le a pH-értéket a teszt színéhez legközelebb eső színtónus alatt.

  A köztes értékek kikövetkeztethetőek. Az eredmény leolvasása több mint 2 perc elteltével nem eredményezi a megfelelő eredményt. A pontosság +/- 0,2 pH-érték.

  A normál vizelet általában enyhén savas (5,0 pH - 6,0 pH).

 • Összetevők

  Tartalom: 99 tesztcsík pamutpapírból, impregnált vizsgálati felülettel. A reaktív komponensek (nitrazin sárga indikátor) tartalma a tesztcsíkokon 7,5 pg.

  A tesztcsík blokk belsejében található egy színskála a megfelelő pH-értékekkel.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Minden tesztcsík csak egyszer használható fel (nem alkalmas többszöri felhasználásra). Csak külső használatra. Színvaksággal küzdő felhasználók kérjenek segítséget más személyektől az eredmény ill. a színskála leolvasásakor. A tesztcsíkok nem alkalmasak 12 év alatti gyermekek számára. A tesztcsíkot tartsa távol 12 év alatti gyermekektől. A tesztcsíkokat nem szabad lenyelni vagy elfogyasztani. Ne érintse meg a tesztcsík színes területét. Nagyon ritka esetekben a papír szélei élesek lehetnek, így az egyes lapok a tesztblokkból történő eltávolítása esetén vágásokat okozhatnak. Használat után a tesztcsíkokat a WC-be dobhatja. A blokk összes többi része háztartási hulladékként kezelhető. Orvossal való előzetes egyeztetése nélkül nem szabad fontos orvosi döntéseket hoznia, függetlenül a teszt eredményeitől.

  Sötét és száraz helyen, 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten tárolandó.