ÁSVÁNYI ANYAGOK
Sango korall por
 • étrend-kiegészítő
 • élettelen organizmusok
 • Japánból
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.06.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 297 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Sango tengeri korall - a japán vízalatti világ kincse magnéziummal és kalciummal.

   

  A Sango korallok a japán Okinawa-szigetről származnak. Mivel a korallok inkább a vízfelszín közelében maradnak, hogy sok napfény érje őket (akár 30 m mélyig), a Nature Love kapszulák 60 m mélyen szüretelt korallokat tartalmaznak, ahol már nincsenek élő korallok.

   

  Minden növényi és ásványi anyag visszakerül a tengerbe. Így hozzájárul a korallzátony megőrzéséhez és az egész ökoszisztéma védelméhez.

   

  A Sango korallok magas kalcium- és magnéziumszintet tartalmaznak 2:1 arányban.

   

  A kalciumra és a magnéziumra az emberi testben szükség van az egészséges fogak és csontok fenntartásához, az izomműködéshez és hozzájárulnak az energia felszabadításához az anyagcsere során.

   

  A magnézium hozzájárul a normális pszichológiai működéshez, az idegrendszer működéséhez, valamint a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez is.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 2 x 1,5 g (2 x kb. ⅓ teáskanál), vízben elkeverve.

 • Összetevők
    3 g 
  (ajánlott napi adag)
  % NRV*
  Sango korall 3000 mg **
     - amelyből kalcium 600 mg 75 %
      - amelyből magnézium 300 mg 80 %

  Mivel természetes termékről van szó, a megadott értékek eltérhetnek. *NRV = ajánlott napi bevitel az 1169/2011 sz. EU-s rendelettel összhangban. **NRV még nincs meghatározva. 

   

  Összetevőksango korall (őrölt).

  A termék nem tartalmaz laktózt, glutént, zselatint, mesterséges aromákat és színezékeket, tartósítószereket, magnézium-sztearátot, géntechnológiával módosított organizmusokat és egyéb nem kívánt adalékanyagokat.

  Nettó mennyiség: 250 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget, ill. adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Enyhe hashajtó hatása lehet. Zárva, hűvös, száraz helyen, fénytől védve tárolandó.