Chat with us, powered by LiveChat
NAPOZÁS
Átlátszó napvédő spray gyerekeknek SPF 50+
-12%
 • 50+ védőkator
 • UVA és UVB védelem
 • láthatatlan formuláció
A termék RAKTÁRON van
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 139 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HETI AKCIÓ - Használja ki a 15% kedvezményt minden arcápoló termékre.
 • A termékről

  Átlátszó napvédő spray gyermekek bőre védelmére.

   

  A gyermekek fiatal, érzékeny, finom bőrét jól meg kell védeni a napsugaraktól és a hosszan tartó napsugárzás negatív következményeitől. Ez különösen a nyári időszakban fontos, amikor a szokásosnál nehezebb elkerülni a napsugarakat, ezért rendkívül fontos, hogy optimális védelmet biztosítsunk ezek káros hatásával szemben.

  A napvédő spray ideális gyermekek számára, hiszen nem tartalmaz színezőanyagot és gyorsan felszívódik. Az innovatív víz alapú és biológiailag lebombó formuláció védelmet nyújt az UVA és az UVB sugárzás káros hatásaival szemben. AZ SPF 50+ védőfaktor nagyon magas fényvédelmet biztosít!

   

  Kifejezetten gyermekek bőrére kialakított spray UVA és UVB védőfaktorral és krémes textúrával.

   

  Az Átlátszó napvédő spray gyerekeknek a magas fényvédelem mellett a következő előnyökkel bír:

  • nem hagy zsíros és fehér foltokat a bőrön,
  • rendkívül gyorsan felszívódik,
  • nedves bőrön is hatékony,
  • alkalmas az atópiás bőr védelmére is,
  • parabénmentes,
  • az aeroszolos palacknak köszönhetően a krém egyszerűen és egyenletesen felvihető a bőrfelületre!
 • Használat

  Használat: Használat előtt rázza fel. Vigyen fel elegendő mennyiségű krémet a bőrre napozás előtt 30 perccel. A folyamatot gyakran, fürdés vagy sportolás esetén legalább 2-óránként ismételje meg. Nedves bőrön (úszás után vagy izzadt bőrön) is alkalmazható.

 • Összetevők

  Öszetevők (INCI): Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Homosalate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Polyurethane-64, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Coco-Caprylate/Caprate, Tocopheryl Acetate, Cyclohexasiloxane.

  Nettó mennyiség: 250 ml

  Spanyolországban gyártott.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Ne tegye ki a csecsemőket és egy éven aluli kisgyerekeket közvetlen napfénynek. Egy évnél idősebb gyermeket se tegyen ki közvetlen napfénynek magas napvédőfaktor és megfelelő védelmet nyújtó ruházat nélkül. Dél körül illetve a nap közepén ne napozzon.

  Kerülni kell a szemmel, bőrrel és a nyálkahártyákkal való érintkezést. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki. Gyermekektől elzárva tárolandó!

  Tűzveszélyes. Nyomás alatt lévő tartály. Ha felmelegszik, felrobbanhat. Tartsa távol nyílt lángtól vagy szikraforrástól vagy gyújtóforrástól! Ne tegye ki 50°C feletti hőmérsékletnek. Ne permetezze nyílt láng vagy egyéb izzó anyag közelében. A termék használata közben ne dohányozzon. Tartsa távol közvetlen napfénytől.Használat után ne szúrja át és ne égesse el. Ne lélegezze be a permetet. Csak jól szellőző helyiségekben használja. Ne permetezze a szem közelébe és irritált vagy sérült bőrre.

  A felbontást követő 12 hónapon belül kell felhasználni.