Chat with us, powered by LiveChat
TESZTEK
Terhességi teszt
 • orvostechnikai eszköz
 • gyors önvizsgálat
 • több mint 99 % pontosság
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2023.08.30.
Feladás ma!
-+

Vagy és rendelje meg: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 52 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Megbízható, gyors, egyszerű és praktikus teszt terhesség kimutatására.

   

  A női szervezet terhesség alatt elkezdi termelni a hCG hormont (Human Chorionic Gonadotrphin azaz a humán koriális gonadotropin hormon). A terhesség előrehaladtával a vizeletben található hCG szintje nő.

  A rúd alakú terhességi teszt kimutatja a hCG hormon jelenlétét a vizeletben, amikor koncentrációja meghaladja a 10 mlU / ml-t (rendkívül érzékeny).

  A teszt elvégzése rendkívül egyszerű - helyezze a tesztrúd hegyét vizeletsugár alá, vagy merítse a vizeletmintába, amelyet közvetlenül a teszt elvégzése előtt egy tiszta edénybe gyűjtött. 1-4 perc múlva az eredmény színes vonalak formájában jelenik meg a teszten, három lehetséges eredménnyel: negatív eredmény (valószínűleg nem terhes), pozitív eredmény (valószínűleg terhes), érvénytelen eredmény (a tesztet valószínűleg nem megfelelően végezte el)).

   

  A terhességi teszt már 6 nappal a feltételezett megtermékenyítés után kimutatja a terhességet.

   

  Mikor kell vizeletvizsgálatot végezni a terhesség megállapításához? A vizsgálat már a feltételezett megtermékenyítés napja után 6 nappal is elvégezhető, de a megbízhatóbb eredmények érdekében ajánlott a várható menstruáció utáni első napon végrehajtani. Ezt a nap bármely szakában megteheti, de ajánlott, hogy reggel, mivel a vizelet ekkor tartalmazza a legtöbb hCG hormont.

 • Használat

  A teszt elvégzése és az eredmény leolvasása:

  • A legjobb, ha a teszthez az első reggeli vizeletet használja, hiszen ez tartalmazza a legtöbb hCG hormont.
  • A borítékot közvetlenül a teszt elvégzése előtt nyissa ki. Vegye ki belőle a terhességi tesztet.
  • Távolítsa el a kupakot és helyezze a tesztrúd végét a vizeletsugár alá legalább 10 másodpercre. A vizsgálathoz szükséges vizeletet tiszta és száraz edénybe is gyűjtheti, ez esetben mártsa a tesztrúd végét a vizeletmintába 10 másodpercre.
  • Miután kivette a tesztet a vizeletből (ill. a vizeletsugár alul), helyezze vissza a kupakot és tegye a tesztrudat egy sík felületre, hogy mindkét mező látható legyen (T teszt mező és C kontroll mező). Figyelje meg a vizelet áthatolását a mezőkön és várjon, amíg megjelennek a vonalak.
  • Az eredményt 1-4 perccel az után kell leolvasni, hogy belemártotta a tesztet a vizeletbe. Ha a színes vonal nem jelenik meg, várjon még 1 percet.
  • 10 perc eltelte után az eredmények nem megbízhatóak, ezért leolvasásuk felesleges.
  • Az eredményről beszéljen kezelőorvosával.

   

  Negatív eredmény (nem terhes): Az eredménymezőben csak a C kontroll vonal jelenik meg, a T teszt mező üres. A negatív eredmény azt jelenti, hogy valószínüleg nem terhes.

  Pozitív eredmény (terhes): Az eredménymezőben két vonal jelenik meg - T teszt vonal és C kontroll vonal. A teszt mezőben található T vonal intenzitása nem fontos - egyenlő, gyengébb vagy erősebb lehet a C kontroll mezőben található vonalnál. Ez az eredmény azt jelzi, hogy valószínüleg terhes.   

  Érvénytelen eredmény: Ha az eredmény mező üres (nincs egy vonal sem), vagy csak a T teszt vonal jelenik meg, a teszt érvénytelen. A teszt eredménye ez esetben nem értelmezhető és meg kell ismételni egy új teszttel.

   

  További segítségért nézze meg a videót:

 • Összetevők

  A Terhességi teszt készlet 1 teszt elvégzéséhez szükséges eszközöket tartalmazza:

  • 1 használati útmutató,
  • 1 zárt fóliaboríték, amely 1 tesztlemezt és 1 szárító anyagot tartalmaz.
    

  A vizsgálat elvégzése előtt készítsen elő egy időmérő eszközt (pl. óra, telefon ...).

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: A teszt elvégzése előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Egyszeri használatra. Csak in vitro diagnosztikai használatra. CE jelölés. A csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne használja. Ne használja, ha a védőcsomagolás sérült, hiszen a környezeti nedvesség károsíthatja az eszközt. Kisgyermekektől elzárva tartandó! 2-30 °C-on, az eredeti csomagolásban tárolandó. Ne fagyassza le.