Chat with us, powered by LiveChat
TESZTEK
Terhességi teszt, 5 tesztcsík
 • gyors teszt
 • 10 mIE/ml pontosság
 • 5 tesztcsík
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.06.24.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a info@futunatura.hu

Jóváírás
A vásárlással nyer 42 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HÉTVÉGI AKCIÓ - Használja ki az ingyenes szállítást minden 6990 Ft feletti vásárlásnál.
 • A termékről

  Terhességi teszt - Gyors teszt a korai terhesség kimutatására.

   

  A Kiwu Wuki terhességi teszt egy vizeletteszt csík, kivételes érzékenysége 10 mIE/ml. A terhességi hormon (HCG) jelenlétének kimutatására szolgál.

  Az humán koriongonadotropin (HCG) egy olyan glikoprotein hormon, amelyet a placentát alkotó sejtek állítanak elő, és amely a vizeletben megtalálható nem sokkal a petesejt megtermékenyülése után. Megjelenése a vizeletben jelentősen megnő a megtermékenyülés esetén, tehát a terhesség jele is.

   

  Az egyszeri önteszt a várható menstruáció utáni első napon állapítja meg a terhességet.

 • Használat

  Használati útmutató:

  1. A tesztcsíkot és a vizeletmintát szobahőmérsékletre kell melegíteni. Ne nyissa fel a tesztcsík csomagolását, amíg nem áll készen a teszt elvégzésére.

  2. Vegye ki a tesztcsíkot a védőcsomagolásból, és ellenőrizze, hogy nem érintkezik-e nedvességgel. A tesztcsíkra felírhatja a teszteredmény ellenőrző számát vagy nevét.

  3. Merítse a tesztcsíkot a vizeletmintába a nyíl irányában a MAX jelig 20 másodpercig (de legalább 15 másodpercig). Ezután helyezze a szalagot egy nem nedvszívó, tiszta felületre. Ha a vizelettel mártott csík nem haladja meg a MAX jelölést, akkor a mintában is maradhat. Minden mintához használjon új terhességi tesztet.

  4. Várja meg, amíg a rózsaszín vonal megjelenik a szalagon. Az eredmény gyors megjelenése a vizeletben lévő HCG-hormon mennyiségétől függ, akár 60 másodperc is lehet. Mindenesetre 5 percet kell várnia az eredményre, mert csak akkor kész az eredmény. Több mint 10 perc elteltével nem lehet értékelni a terhességi tesztet.

   

  A terhességi teszt eredményeinek értékelése:

  POZITÍV TESZT: Két külön rózsaszín vonal jelenik meg a tesztcsíkon - az egyik a teszt területén, a másik a kontroll területen. Ez azt jelenti, hogy terhes.

  NEGATÍV TESZT: Csak egy rózsaszínű vonal jelenik meg a tesztcsíkon a kontroll területen. A teszt területén nincs rózsaszín vonal. Ez azt jelenti, hogy nem terhes.

  ÉRVÉNYTELEN TESZT: A terhességi teszt érvénytelen, ha 5 percen belül nem jelenik meg rózsaszín vonal a kontroll területén. Ebben az esetben a teszt sikertelen volt, vagy helytelenül hajtották végre. Ellenőrizze újra a használati utasítást, és ismételje meg az eljárást egy új tesztcsíkkal.