MÉREGTELENÍTÉS ÉS HÚGYUTAK
Urixin húgyutak
20 adag
|
3 tabletta naponta
 • ellenőrzött kombináció
 • kiváló minőségű kivonatok
 • étrend-kiegészítő
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.04.12.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 281 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Az Urixin a mannóz, amerikai tőzegáfonya és laktobacillusok élő kultúráinak tesztelt kombinációját tartalmazza.

   

  Az Urixin 6 természetes hatóanyag egyedülálló kombinációját tartalmazza. Mannózhoz, amerikai tőzegáfonyához és laktobacillusokhoz aranyvesszőt, csalánt és zöld teát adnak hozzá.

   

  A benne található hatóanyagok természetes eredetűek, ezért az Urixin rövid és hosszú távú felhasználásra egyaránt alkalmas.

   

  A D-mannóz monoszacharid ill. egyszerű cukor, amely természetesen van jelen néhány növényben - pl. nyírfában és a gyümölcsőkben. Ez egyes növények mannának nevezett édes váladékának is az összetevője, ezért ez a neve. Az Urixin nagy koncentrációban tartalmaz mannózt, amelynek különlegessége, hogy lassabban szívódik fel, és nagy része nem metabolizálódik, hanem kiválasztódik a szervezetből.

   

  A lenyelés utáni első órában a mannóz 90%-a kiválasztódik a vesén keresztül a hólyagba, a következő nyolc órában pedig akár a 99% is kiválasztódhat.

   

  Az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) Észak-Amerikában őshonos. A tőzegáfonya az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítő. Az Urixin kiváló minőségű, tanúsított tőzegáfonya kivonatot tartalmaz.

  A Lactobacillus acidophilus baktériumkultúrái élő mikroorganizmusok, amelyek általában megtalálhatók a test természetes probiotikus mikroflórájának részeként. A Lactobacillus acidophilus a probiotikumok egyik leggyakrabban használt laktobacillusa.

  A közönséges aranyvessző (Solidago virgaurea) egy buja virágos növény, amely akár 1 méter magasra is megnő. Júliustól októberig apró sárga virágokat hajt.

  A csalán (Urtica dioica) egy évelő növény, amely Magyarország szinte egész területén növekszik. A csalán leveleit szőrszálak borítják, amelyek olyan anyagot tartalmaznak, amely érintkezéskor megéget minket. A növényt az ókori egyiptomiak különféle célokra használták.

  A zöld teát a teafa (Camellia sinensis) leveleiből nyerik, és a fekete teával ellentétben a levelek nem erjesztik. Az Urixin zöld tea kivonatát frissen szedett teafa levelekből készítik, amelyek gyors feldolgozásuknak köszönhetően megőrizik magas természetes anyaguk tartalmát.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 2 tabletta reggel és 1 tabletta este. Étkezés előtt vagy közben, elegendő folyadékkal.

 • Összetevők
  Aktív összetevők 1 tablettára
  D-mannóz 300 mg
  Amerikai tőzegáfonya kivonat (Vaccinium macrocarpon) 200 mg
  Aranyvessző 30 mg
  Csalán 30 mg
  Zöld tea kivonat 25 mg
  Lactobacillus acidophillus 5 x 108 CFU  

   

  Összetevők: D-mannóz, amerikai tőzegáfonya kivonat (Vaccinium macrocarpon), mikrokristályos cellulóz (adalékanyag), aranyvessző kivonat, csalán kivonat (Urtica dioica), zöld tea kivonat (Camellia sinensis), Lactobacillus acidophillusus, magnézium-sztearát (csomósodásgátló).

  Tartalom: 60 tabletta.

  Nettó mennyiség: 45 g.

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget, ill. adagot ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Ne alkalmazza bármely összetevővel szembeni túlérzékenység esetén. Konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével a megfelelő felhasználásról. Száraz és sötét helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó.