TESTÁPOLÁS
Detox
 • nátrium-hidrogén-karbonát
 • fogyasztásra és fűrdésre
 • nagy csomagolás
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2025.05.07.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 139 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 14.900 Ft felett
HÉTVÉGI AKCIÓ - Használja ki az 1790 Ft kedvezményt minden 6990 Ft feletti vásárlásnál.
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Szódabikarbóna - kiváló egy pihentető fürdéshez vagy fogyasztásra.

   

  A Zechsal szódabikarbóna egyedülálló és kiváló minőségű nátrium-hidrogén-karbonát por, amelyet fogyasztásra vagy fürdő kiegészítéseként használnak. Természetes forrásból nyerik, alumíniumot nem tartalmaz.

  A szódabikarbóna használata általában biztonságos. Vízzel érintkezve bázikus (lúgos) oldatot képez, így semlegesítheti a savakat és szabályozhatja a pH-értéket, ami gyakran indikátora a savasságnak.

   

  A Zechsal-nátrium-hidrogén-karbonát a legjobb minőségű termék.

   

  A Zechsal termékeket nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak tartósítószert. A Zechsal Detox bázikus sója megfelel a GMP követelményeinek (jó gyártási gyakorlat)

   

  A szódabikarbónával való fürdés még kellemesebb magnézium kristályokkal >>

 • Használat

  Használati utasítás: A termék fogyasztható vagy fürdő kiegészítéseként is használható.

   

  Fürdő kiegészítés: A tőkéletes fürdéshez használjon 100 g port (kb. 100 liter vízre) és 40 g-ot lábfürdőhöz (4 liter vízre). Az ajánlott fürdési idő 20 perc. Zechsal magnéziumkristályokkal együtt alkalmazva csökkentse a felére a bázikus só adagját. Fürdőzéshez használja a Magnézium-klorid - kristályok, 750 g >>, lábfűrdőhöz pedig a Magnézium-klorid - lábfürdőkristályok, 750 g >>.

  Tipp: A fürdő elkészítése során először csak a magnéziumkristályokat keverje össze meleg vízzel, csak azután adjon hozzá Bázikus sót. Ha mindkettőt egyszerre keveri, akkor reakció léphet fel, amely légbuborékokat hoz létre és csökkenti a hatékonyságot.

   

  Javasolt felhasználás fogyasztásra: Keverjen össze 2,5 g (0,5 teáskanál) port vízben vagy citromlében, és fogyassza el naponta 2 alkalommal éhgyomorra vagy közvetlenül étkezés előtt. Fogyasztását fokozatosan növelje.

 • Összetevők

  Összetevők: nátrium-hidrogén-karbonát

  Nettó mennyiség: 1 kg

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. A túladagolás fejfájást vagy hányingert okozhat. A hosszan tartó túlzott használat káros lehet a vesékre és a hólyagra. Ne használja, ha alacsony a nátriumtartalma, vagy olyan gyógyszereket szed, mint antibiotikumok és savgátlók. Ha kétségei vannak, forduljon orvoshoz.