Hogyan győzzük le AZ ÁLMATLANSÁGOT?
Ingyenes e-könyv

Hogyan győzzük le AZ ÁLMATLANSÁGOT?

ReCAPTCHA ellenőrzéssel védett AdatvédelemFeltételek

Korunk és vevőink egyik leggyakoribb problémája az álmatlanság. Ha Ön is azok közé tartozik, akik nehezen alszanak el, éjszaka felébrednek, és reggelente alváshiányban szenvednek, elmondhatjuk, hogy ezek a problémák nagyon gyakoriak.


Bárki, aki valaha is küzdött az álmatlansággal, tudja, milyen gyötrelmes egész éjszaka a levegőbe bámulni, forgolódni, az órára nézni, majd egy ilyen éjszaka után napközben működni. Az akut vagy rövid távú álmatlanságról ismert, hogy az emberiség 30-50%-át érinti valamikor, és az emberek 10%-a szenved krónikus, néhány hónapnál hosszabb ideig tartó álmatlanságban. De mi is pontosan az álmatlanság, mik a tünetei és miért fordul elő? Az e heti e-könyvben elmagyarázzuk.

Ebben az e-könyvben bemutatjuk Önnek a legjobb természetes megoldásokat és technikákat, amelyekkel javíthatja alvását és legyőzheti az álmatlanságot. Lépéseket, tippeket és tanácsokat osztunk meg, amelyek segítenek gyorsabban elaludni és jobb minőségű alvást elérni. A megfelelő étrenddel, légzőgyakorlatokkal, valamint a táplálékkiegészítők és illóolajok helyes megválasztásával segíthet magának abban, hogy egész éjjel jól aludjon.

Ne hagyja ki a különleges ajánlatot: