Ingyenes e-könyv

Hogyan győzzük le AZ ÁLMATLANSÁGOT?

Hogyan győzzük le AZ ÁLMATLANSÁGOT?
Ingyenes e-könyv

Hogyan győzzük le AZ ÁLMATLANSÁGOT?

Adja meg a nevét!
Az e-mail cím nem érvényes!
*A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Töltse le az e-könyvet

Korunk és vevőink egyik leggyakoribb problémája az álmatlanság. Ha Ön is azok közé tartozik, akik nehezen alszanak el, éjszaka felébrednek, és reggelente alváshiányban szenvednek, elmondhatjuk, hogy ezek a problémák nagyon gyakoriak.


Bárki, aki valaha is küzdött az álmatlansággal, tudja, milyen gyötrelmes egész éjszaka a levegőbe bámulni, forgolódni, az órára nézni, majd egy ilyen éjszaka után napközben működni. Az akut vagy rövid távú álmatlanságról ismert, hogy az emberiség 30-50%-át érinti valamikor, és az emberek 10%-a szenved krónikus, néhány hónapnál hosszabb ideig tartó álmatlanságban. De mi is pontosan az álmatlanság, mik a tünetei és miért fordul elő? Az e heti e-könyvben elmagyarázzuk.

Ebben az e-könyvben bemutatjuk Önnek a legjobb természetes megoldásokat és technikákat, amelyekkel javíthatja alvását és legyőzheti az álmatlanságot. Lépéseket, tippeket és tanácsokat osztunk meg, amelyek segítenek gyorsabban elaludni és jobb minőségű alvást elérni. A megfelelő étrenddel, légzőgyakorlatokkal, valamint a táplálékkiegészítők és illóolajok helyes megválasztásával segíthet magának abban, hogy egész éjjel jól aludjon.

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.