Ingyenes e-könyv

Mondjon búcsút a SZÉKREKEDÉSNEK egyszer és mindenkorra!

Mondjon búcsút a SZÉKREKEDÉSNEK egyszer és mindenkorra!
Ingyenes e-könyv

Mondjon búcsút a SZÉKREKEDÉSNEK egyszer és mindenkorra!

Adja meg a nevét!
Az e-mail cím nem érvényes!
*A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Töltse le az e-könyvet

Ha a borítókép legalább egy kicsit is ismerős, akkor valószínűleg korábban is voltak székrekedési problémái. Főleg a modern étkezési módból és életvitelből adódóan felmerülő probléma.

A túl kevés rost és a testmozgás hiánya befolyásolja a széklet lassabb áthaladását a belekben, a széklet kemény lesz, és nyúl ürülékre hasonlít. A székletürítés közbeni megerőltetés miatt fennáll annak a veszélye, hogy a vénák is begyulladnak, ami aranyeres panaszokhoz vezethet.
 

Székrekedésről beszélünk, ha az egyes székletürítések között több mint három nap telik el, vagy ha egy-egy székletürítés tíz percnél tovább tart.

Ha fájdalmas székletürítést is tapasztalunk, amiben felfúvódás, kemény széklet, puffadás és hasi teltségérzet áll fenn, akkor kétségtelenül emésztési problémáink vannak.

Fontos, hogy cselekedjünk! Ebben az e-könyvben hatékony, gyors és teljesen természetes megoldást mutatunk be a székletürítéssel kapcsolatos problémákra. Néhány egyszerű ajánlással és instrukcióval hamarosan újra örömmel ülhet a WC-ülőkére!

 

Az e-könyvet itt töltheti le:

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.