Chat with us, powered by LiveChat
SZUPERÉTELEK
He shou wu
 • étrend-kiegészítő
 • előkészített gyökerek
 • vegán termék
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2023.06.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 170 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
 • A termékről

  He Shou Wu (Fo-Ti) tanúsított ökológiai termelésből származó por.

   

  He shou wu vagy Fo-Ti, a Polygonum multiflorum növény előkészített gyökere. Ez egy vad kuszónövény, amely Közép- és Dél-Kína hegyvidéki régióiban nő. Szlovénul több neve is van. 

  A gyökeret hagyományosan Kínában évszázadok óta használják.

   

  A He Shou Wu gyökerei különleges hagyományos módon készülnek.

   

  Kínai nyelven a növény neve azt jelenti, hogy "fekete hajú Mr. He". Ha egy növény gyökerét különleges hagyományos módon készítik el, amihez hőkezelés is tartozik, akkor azt He shou wu-nak vagy Fo-Ti-nek nevezik.

  A Herbana márkáju He Shou Wu porban gyökereket tartalmaz, amelyeket fekete babbal 1:10 arányban együtt főznek, majd szárítanak és porrá őrölnek.

   

  A port egyszerűen pl. teába, gyümölcslébe, turmixba, pelyhekbe keverje és fogyassza el.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1,5 g porig, ami fél teáskanál. A port teában, vagy müzlibe, gabonapelyhekbe, turmixba, gyümölcslébe, diófélékbe keverve fogyaszthatjuk.

 • Összetevők

  Összetevők: Fekete bab, He Shou Wu.

  A He Shou Wu Fo-Ti-nek (többvirágú meznek) is nevezett gyökereit fekete babbal együtt 1:10 arányban megfőzik, majd megszárítják és porrá őrlik.

  Tanúsított bio termelésből. SI-EKO-002. Mezőgazdaság az EU-n kívül.

  Származási hely: Kina

  Nettó mennyiség: 125 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Az emberek egy kis csoportja allergiás lehet He Shou Wu-ra. A reakció enyhe viszketésként nyilvánul meg, amely a használat abbahagyása után azonnal eltűnik. A por alakú összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén hagyja abba a használatát. Szorosan lezárva, száraz, sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.