ANTI-AGE ÉS ANTIOXIDÁNSOK
Szerrapeptáz enzim 180.000 NE
-23%
90 adag
|
1 kapszula naponta
 • étrend-kiegészítő
 • természetes enzim
 • fehérjék lebontása
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2024.07.30.
Feladás ma!
-+

Vagy rendelje meg az alábbi telefonszámon: 06 1 808 9238

Jóváírás
A vásárlással nyer 260 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
HÉTVÉGI AKCIÓ - Használja ki az ingyenes szállítást minden 6990 Ft feletti vásárlásnál.
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Szerrapeptáz enzim, amely teljesen természetes módon működik!

   

  A szerrapeptáz vagy a szerapaptáz egy proteolitikus enzim (proteáz), amely a szervezetben lévő fehérjéket kisebb aminosavakra bontja, így azok jobban felszívódnak.

  Az enzimeket élő organizmusok termelik - a szerrapeptáz megtalálható a selyemhernyók emésztőrendszerében. Ott a Serratie nevezetű baktériumok termelik. Ez a csodálatos enzim feloldja a selyemgubót, lehetővé téve a selyemhernyó elrepülését és a gubó elhagyását.

   

  Valóban sokoldalú hatású szerrapeptáz enzim, lassan felszabaduló kapszulákban.

   

  A HPMC növényi anyagból készült innovatív lassan felszabaduló (Delayed-release vagy slow-release) kapszulák biztosítják, hogy a gyomorsav ne pusztítsa el túl gyorsan a tartalmát, és hogy a hatóanyag felszívódhasson a test sejtjeiben, ahova azt szánták.

  Európában és Ázsiában a szerrapeptáz enzimet több mint 30 éve használják különféle célokra, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel rendkívül pozitív hatással van az emberi szervezetre.

   

  1 kapszulával akár 180.000 NE* szerrapeptázt is elfogyaszthat.

  *NE a szisztémás enzimek számának mértékegysége.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1 kapszula elegendő folyadékkal. Éhgyomorra ajánlott bevenni: étkezés előtt legalább 30 perccel vagy étkezés után legalább 2 órával.

 • Összetevők
    1 kapszula 
  (ajánlott napi adag)
  Serrapeptase 450 mg (180.000 NE)*

  *NRV (ajánlott napi bevitel) még nem meghatározott.

   

  Összetevők: szerrapeptáz (400 000 u/g) 80%, hidroxipropil-metil-cellulóz (HPMC, kapszulahéj), mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), magnézium-sztearát (tapadásgátló).

  Tartalom: 90 kapszula

  Nettó mennyiség: 50,4 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztés: Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Nem alkalmas gyermekek, terhes nők és szoptató anyák számára. Bizonyos betegségekben szenvedőknek és gyógyszereket szedőknek használat előtt konzultálniuk kell orvosukkal. Tárolja sötét és száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten.

Vásárlóink véleménye