Chat with us, powered by LiveChat
ANTI-AGE ÉS ANTIOXIDÁNSOK
Szerrapeptáz enzim 180.000 NE
-8%
90 adag
|
1 kapszula naponta
 • étrend-kiegészítő
 • természetes enzim
 • fehérjék lebontása
A termék RAKTÁRON van
Minőségét megőrzi:  2023.10.30.
Feladás ma!
-+

Vagy hívja fel és rendelje meg a info@futunatura.hu

Jóváírás
A vásárlással nyer 222 Ft
Kedvezmények
Ingyenes szállítás 11.990 Ft felett
Mennyiségi kedvezmény
 • A termékről

  Szerrapeptáz enzim, amely teljesen természetes módon működik!

   

  A szerrapeptáz vagy a szerapaptáz egy proteolitikus enzim (proteáz), amely a szervezetben lévő fehérjéket kisebb aminosavakra bontja, így azok jobban felszívódnak.

  Az enzimeket élő organizmusok termelik - a szerrapeptáz megtalálható a selyemhernyók emésztőrendszerében. Ott a Serratie nevezetű baktériumok termelik. Ez a csodálatos enzim feloldja a selyemgubót, lehetővé téve a selyemhernyó elrepülését és a gubó elhagyását.

   

  Valóban sokoldalú hatású szerrapeptáz enzim, lassan felszabaduló kapszulákban.

   

  A HPMC növényi anyagból készült innovatív lassan felszabaduló (Delayed-release vagy slow-release) kapszulák biztosítják, hogy a gyomorsav ne pusztítsa el túl gyorsan a tartalmát, és hogy a hatóanyag felszívódhasson a test sejtjeiben, ahova azt szánták.

  Európában és Ázsiában a szerrapeptáz enzimet több mint 30 éve használják különféle célokra, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel rendkívül pozitív hatással van az emberi szervezetre.

   

  1 kapszulával akár 180.000 NE* szerrapeptázt is elfogyaszthat.

  *NE a szisztémás enzimek számának mértékegysége.

 • Használat

  Ajánlott napi adag: 1 kapszula, elegendő mennyiségű vízzel. Éhgyomorra ajánlott: legalább 30 perccel étkezés előtt, vagy legalább 2 órával étkezés után.

 • Összetevők
    1 kapszula 
  (ajánlott napi adag)
  Serrapeptase 450 mg (180.000 NE)*

  *NRV (ajánlott napi bevitel) még nem meghatározott.

   

  Összetevők: Serapeptase (400.000 NE/g) 80%, hidroxipropil-metilcellulóz (HPMC, kapszulahéj), mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), magnézium-sztearát (tapadásgátló).

  Tartalom: 90 kapszula

  Nettó mennyiség: 50,4 g

 • Figyelmeztetés

  Figyelmeztés: Az ajánlott napi mennyiséget, ill. adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől! Terhes nőknek, szoptató anyáknak, egészségügyi gondokkal küszködőknek és gyógyszert szedő személyeknek használat előtt konzultálniuk kell orvosukkal. Sötét és száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó.